Oversættelse til svensk

/
/
/
26 Views
img

Online salg i Sverige? Lad Scandinavian Office Solutions sørge for jeres svenske tekster. Kvalitetsoversættelser fra dansk/engelsk til svensk, til din hjemmeside, webshop, produktnyheder…

oversættelse svensk
Oversættelse til svensk

Scandinavian Office Solutions har samlet på tilfredse kunder siden 2011. Det er i sig selv en garanti, for så længe overlever man ikke i branchen medmindre man gør det godt. 

Topkvalitet

Det er mange om buddet indenfor oversættelser. Derfor har vi valgt at satse på menneskeskabte oversættelser fra grunden og i høj kvalitet. Vi benytter os udelukkende af veluddannede oversættere med det pågældende sprog som modersmål. Det giver det bedste resultat.

Dine kunder skal få lyst til at købe dine produkter, og derfor skal dine salgstekster levere varen, også på svensk. Når du bruger Scandinavian Office Solutions kan du være sikker på, at dine tekster bliver korrekt oversat, at grammatikken er i orden, og – ikke mindst – at teksterne flyder naturligt på svensk. Topkvalitet, simpelthen.

Enkelt og direkte

Kontakt Scandinavian Office Solutions for et tilbud, så får du en kvalitetstekst til din hjemmeside, webshop eller dine salgstekster fra start af – uden fordyrende mellemled eller skuffende maskinoversættelser. Vi er her for dig, og vi svarer indenfor et par timer.

Få et tilbud du bliver glad for!

Send din tekst til os, så vender vi straks tilbage.

Scandinavian Office Solutions

scandinavianoffice@gmail.com

Kvalitetsoversættelser til svensk, norsk og engelsk siden 2011. 

Oversættelse

Oversættelse til svensk

Oversættelse til norsk

Oversættelse til engelsk

Scandinavian Office Solutions er også på LinkedIn og Facebook.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

Oversættelse til svensk

/
/
/
0 Views
img

Søger du en pålidelig svensk oversætter?

Vi oversætter til svensk fra dansk, norsk eller engelsk, og vi kan tilbyde modersmålsoversættelse til meget attraktive priser.

Vi bruger udelukkende veluddannede modersmålsoversættere, og derfor kan du være helt sikker på, at vi leverer korrekte og flydende svenske tekster.

Da indehaver Christin Nilsson er svensk, er svenske oversættelser selvfølgelig en af vores kærneopgaver, og et helt specielt hjertebarn. Men når det er sagt, så bliver alle opgaver selvfølgelig prioriteret højt, udført med største omhu og til aftalt tid.

Vi oversætter p.t. til og fra følgende sprog:

•   dansk   •   svensk   •   norsk   •   engelsk

Oversættelse
svensk

Har I store ambitioner?

Vil I udvide jeres kundekreds? Så er det en god idé at ekspandere til det svenske marked. Sverige er det største marked i Skandinavien med 10,35 millioner mennesker. Sverige og Danmark ligner hinanden langt hen ad vejen, med en fælles historie og kultur, og den fysiske afstand er overkommelig. Den største barriere er sproget, og her er gode oversættelser nøglen til dit nye marked.

Tag os med ombord som din svenske oversætter!

For at kunne begå dig på det svenske marked, er gode oversættelser afgørende for din virksomhed og dit salg. Med Scandinavian Office Solutions som sprogpartner, får I en korrekt og brugbar oversættelse med det samme. Vores modersmålsoversættere sørger for, at du får en svensk tekst som er flydende og letlæselig, og som får dig til at fremstå som professionel.

Lad os hjælpe dig sikkert i mål med dine svenske oversættelser.

Oversættelse til svensk – derfor skal du vælge os

•  Vi bruger udelukkende veluddannede svenske modersmålsoversættere.

•  Du får oversættelser med fokus på kvalitet.

•  Knivskarp fokus på deadlines og dine behov.

•  Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds med oversættelsen.

Oversættelse til svensk, til alle brancher

Vi oversætter tekster til hjemmesider, webshops, pressemeddelelser, brochurer og andet salgsmateriale.

Mange af vores kunder arbejder indenfor tekniske brancher og industrien, men vi har også solid erfaring andre brancher, fx undervisningsmateriale, tøj, lingerie, sko, køkkentilbehør og gaveartikler.

Hvis I arbejder i en meget smal niche med jeres egne, specielle termer og produktnavne, så sørger vi for, at de bliver implementeret i den svenske oversættelse.

Scandinavian Office Solutions også på LinkedIn og Facebook samt på Scandinavian Business.

Kontakt os!

  Det svenske sprog

  Svensk er et østnordisk sprog, der tales af cirka ti millioner mennesker, hovedsageligt i Sverige, hvor sproget har en dominerende stilling som hovedsprog, men også som det ene nationalsprog i Finland, og som det eneste officielle sprog på Åland.

  Rigssvensk, eller standardsvensk, udviklede sig under 1800-tallet fra mellemsvenske dialekter, og var veletableret i begyndelsen af ​​det 20. århundrede.

  Gammel svensk

  Under 700-tallet undergik det germanske sprog, der blev talt i Skandinavien, store forandringer og udviklede sig til oldnordisk. I løbet af 800-tallet udvikledes ​​to forskellige dialekter, en vestlig og en østlig. Fra 1100-tallet begyndte disse dialekter også at adskille sig fra hinanden, og blev i 1200-tallet opdelt i oldsvensk og olddansk. I denne periode fik den katolske kirke og hanseforbundet stor indflydelse på sproget, og mange nye låneord blev indført fra græsk og latin samt fra det plattyske sprog.

  Moderne svensk

  Nusvensk, eller moderne svensk, har sin begyndelse fra omkring 1900, hvor mange nye forfattere, politikere og andre offentlige personer havde stor indflydelse på det nationale sprog, der udviklede sig.

  I løbet af det 20. århundrede blev et fælles, standardiseret nationalsprog tilgængeligt for langt de fleste svenskere. Stavemåden blev endelig standardiseret og næsten fuldstændig ensartet siden retskrivningsreformen i 1906. Den største ændring, der er sket siden, er et generelt skift i stilen fra formelt svensk til et mere letlæseligt og mundret sprog.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  This div height required for enabling the sticky sidebar