Oversættelse til engelsk

img

Professionel dansk-engelsk oversættelse

Gode tekster på engelsk er vigtige, hvis din virksomhed gerne vil være en spiller på det internationale marked.

Derfor leverer Scandinavian Office Solutions også professionelle dansk-engelske oversættelser. Og vi har erfaringen og evnerne til at gøre det hurtigt og billigt.

Vores oversættere har engelsk som modersmål. Kun det kan sikre professionelle dansk-engelske oversættelser.

Vi oversætter p.t. til og fra følgende sprog:

•   dansk   •   svensk   •   norsk   •   engelsk

Oversættelse
engelsk

Oversættelser til alle brancher

Vi oversætter tekster til hjemmesider, webshops, pressemeddelelser, brochurer og andet salgsmateriale.

Det er vel ikke nødvendigt at understrege, hvor vigtigt det er at jeres engelske tekster er gode og korrekte. Alligevel undervurderer mange vigtigheden af at skrive levende, fængende og sælgende engelske tekster, og det kan koste kunder.

Hvorfor ikke adskille dig fra dine konkurrenter ved at promovere din virksomhed på en måde, der vidner om overskud? Med produktnyheder og tekster på engelsk, der taler et sælgende og kundenære sprog, kan du trække flere internationale kunder till butikken.

Derfor skal du vælge Scandinavian Office Solutions

•  Modersmålsoversættelse: Din tekst bliver oversat af en veduddannet modersmålsoversætter, der sørger for, at både grammatik og ordforråd er korrekt.

•  Oversættelse med fokus på kvalitet: Vi udfører vores arbejde med største omhu og sørger for korrekturlæsning, før vi sender teksten til dig.

•  Punktlighed: Vi leverer altid til aftalt tid. Og du kan være sikker på at få en oversættelse, der kan tages i brug med det samme, hvilket sparer dig for en masse tid og unødvendig ærgrelse.

•  Tilfredshedsgaranti: Vi samler kun på glade kunder, så derfor: Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds med oversættelsen.

Se gerne et udsnit af vores seneste opgaver på LinkedIn, her opdaterer vi jævnligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på oversættelse!

    This div height required for enabling the sticky sidebar