Om os / Kontakt

img

Oversættelsesbureau med fokus på skandinaviske sprog!

Vi er et oversættelsesbureau med fokus på Skandinavien, og vores mål er at hjælpe virksomheder, der ser Skandinavien som deres marked.

Scandinavian Office Solutions har leveret professionelle modersmålsoversættelser siden 2011, og at vi stadig er på markedet, er et tydeligt kvalitetsstempel i sig selv. Vi har knivskarpt fokus på deadlines, da det har stor betydning for vores kunder, og vi vender altid hurtigt tilbage, når du henvender dig til os.

Mange af vores kunder arbejder indenfor industrien/tekniske brancher, og vi har derfor rødderne solidt plantet i den tekniske verden. Som oversættelsesbureau har vi erfaring med stort set alle brancher, så du kan trygt lægge dine oversættelser i vores hænder, uanset om du sælger pumper og maskiner, tallerkener og glas eller sko og tøj.

Direkte kommunikation

Da vi er et lille oversættelsesbureau, vil du opleve, at du kommer til at tale med den samme person hver gang du henvender dig, og at vi vender tilbage meget hurtigt. Hos os vil du altid være en prioriteret kunde, selv om din virksomhed er lille.

Fuld fortrolighed

Alle dine data og dokumenter bliver selvfølgelig behandlet strengt fortroligt. Vi ville aldrig videregive de tekster eller data, du har lagt i vores hænder. Det er en selvfølge. Men hvis du har ekstraordinært følsomme dokumenter, så underskriver vi gerne en fortrolighedsaftale, hvis du har brug for det.

Uanset om du har brug for en oversættelse til svensknorsk eller engelsk, så kan vi tilbyde et meget attraktivt prisniveau.

Lad os oversætte din hjemmeside, webshop, produktnyhed eller update til sociale medier.

Du kan også finde os på LinkedIn og Facebook samt på Scandinavian Business.

Velkommen!

Christin Nilsson, Indehaver

Kontakt os!

    This div height required for enabling the sticky sidebar