Få et professionelt logo design her

Scandinavian Office Solutions har i mange år beskæftiget sig med design af logoer, og det er et arbejde, vi udfører med sjæl og stor kreativitet. Logoet er din virksomheds ansigt udadtil; det er dit symbol og dit kendemærke. Vi synes, det er en skam at have et kedeligt ansigt udadtil, og derfor specialiserer vi os i professionelt logo design til virksomheder og erhvervsdrivende.

Selvom vi er rimelige prismæssigt, leverer vi altid topkvalitet, og du kan være 100 % sikker på, at der ligger mange, mange timers arbejde bag dit logo. Vi indrømmer gerne, at vi er perfektionister og grafiknørder. Det er nemlig ikke for sjov, at vi slår os op på at levere professionelt logo design i absolut verdensklasse.

Se et udpluk af vores design på siden Referencer.

Når du skal have et nyt logo, er det en god ide at spørge dig selv: Hvor vil jeg primært annoncere eller være synlig? Hvis du er sikker på, at du vil markedsføre din virksomhed primært på fx FaceBook, så er det smartest at designe logoet så det passer til dette media fra begyndelsen, og tænke dette ind i designet.  På digitale medier er enkelhed oftest bedst, da logoet oftest bliver vist som et meget lille billede i en lang nyhedsstrøm. Hvis dit logo skal bruges til fysiske skilte udenfor din butik, så er det selvfølgelig andre parametre, man skal tage hensyn til. Vi er gode til at lytte, så kom gerne med dine ideer og tanker.

Hvis du skal bruge andet materiale, som dit logo skal præsenteres i, så kan Scandinavian Office Solutions desuden levere både layout samt tekst og oversættelse til jeres materiale – alt i én arbejdsgang. Vi kan levere jeres tekst på dansk,svensk, norsk, finsk, tysk eller engelsk. Det bliver både lettere og billigere for jer.

Vi leverer også:

•  Foldere

•  Logo design

•  Brochurer

•  Salgsmateriale

•  Udstillingsmateriale

•  Annoncer

•  Bannere

Se gerne et udsnit af vores opgaver under Referencer.

Har du brug for et nyt professionelt logo design til din virksomhed? Så kontakt os på telefon +45 30 25 14 16 eller på mail scandinavianoffice@gmail.com for et uforpligtende tilbud.