Har du brug for en professionel dansk-engelsk oversættelse? Oversættelse til engelsk

Det er vel ikke nødvendigt at understrege, hvor vigtigt det er at udsende gode tekster, produktnyheder, pressemeddelelser o.l. på engelsk, hvis din virksomhed gerne vil være en spiller på det internationale marked. Alligevel undervurderer mange vigtigheden af at skrive levende, fængende og sælgende engelske tekster, og det koster kunder. Derfor leverer Scandinavian Office Solutions også professionelle dansk-engelske oversættelser. Og vi har erfaringen og evnerne til at gøre det hurtigt og billigt.

Vores oversættere har engelsk som modersmål. Det sikrer de mest professionelle dansk-engelske oversættelser.

Konkurrencen på det globale marked bliver hårdere og hårdere, og det handler hele tiden om at tilbyde noget, som konkurrenterne ikke kan. Hvorfor ikke adskille dig fra dine konkurrenter ved simpelthen at promovere din virksomhed på en måde, der vidner om overskud? Med produktnyheder og tekster på engelsk, der taler det sælgende og kundenære sprog, kan du trække flere internationale kunder i butikken.


Vi oversætter p.t. til og fra følgende sprog:

•   dansk

•   svensk

•   norsk

•   engelsk


Derfor skal du vælge Scandinavian Office Solutions til din oversættelse

•  Modersmålsoversættelse: Din tekst bliver oversat af en veduddannet modersmålsoversætter, der sørger for at både grammatik og ordforråd sidder lige i skabet.

•  Alle skandinaviske sprog: Vi har oversættere med både svensk, norsk og finsk som modersmål, så du skal ikke bruge tid på at finde flere oversættere.

•  Korrekte fagudtryk: Vi har god erfaring med faglige og tekniske tekster, og derfor kan du være sikker på, at dine fagudtryk bliver oversat korrekt.

Hvis I har behov for et andet sprog, så spørg endelig. Vi udvider gerne vores service løbende efter vore kunders behov. Se gerne et udsnit af vores seneste opgaver på LinkedIn, her opdaterer vi jævnligt.

•  Fokus på kvalitet: Vi udfører vores arbejde med største omhu, og sørger for korrekturlæsning før vi sender teksten til dig.

•  Punktlighed: Vi leverer altid til aftalt tid. Og du kan være sikker på at få en oversættelse, der kan tages i brug med det samme, hvilket sparer dig for en masse tid og unødvendig ærgrelse.

•  Tilfredshedsgaranti: Vi samler kun på tilfredse kunder, så derfor: Hvis du har spørgsmål bagefter, vender vi hurtigt tilbage.

Vil du gerne få en pris på en oversættelse?

Kontakt os direkte på telefon +45 30 25 14 16 eller scandinavianoffice@gmail.com.Vi tager os gerne af enkeltstående opgaver, hvis du har brug for professionelle dansk-engelske oversættelser, men vi specialiserer os i at levere “pakkeløsninger”, fordi vi også kan tage os af din virksomheds markedsføring.