Vi har specialiseret os i oversættelse til svensk Oversættelse til svensk

Oversættelse til svensk er for Scandinavian Solutions et hjertebarn, fordi indehaver Christin Nilsson er svensk. Når du lægger en opgave i vores hænder kan du derfor være sikker på, at grammatikken og sproget sidder lige i skabet.

Det er nemlig Christin selv der tager sig af al oversættelse til svensk, og disse opgaver bliver, ligesom alle andre, prioriteret højt og udført med største omhu og til aftalt tid. Hos Scandinavian Office Solutions prioriterer vi kvalitet, og at du som kunde bliver tilfreds. Derfor bliver alle oversættelsesopgaver udført af modersmålsoversættere, og det gælder både svensk, norsk, finsk, tysk og engelsk.

Vi både skriver og oversætter tekst til hjemmesider, tilbud, pressemeddelelser, produktblade, brochurer og andet salgsmateriale. Vores kunder arbejder indenfor stort set alle brancher, også tekniske, og vi har lang erfaring med de opgaver, vi udfører. Du kan derfor trygt lægge dine tekster i vores hænder.

Scandinavian Office Solutions udfører også marketing opgaver i Skandinavien, ligesom vi skriver artikler og pressemeddelelser på svensk.


Vi oversætter p.t. til og fra følgende sprog:

•   dansk

•   svensk

•   norsk

•   engelsk


Derfor skal du vælge Scandinavian Office Solutions til din oversættelse

•  Modersmålsoversættelse: Din tekst bliver oversat af en veduddannet modersmålsoversætter, der sørger for at både grammatik og ordforråd sidder lige i skabet.

•  Alle skandinaviske sprog: Vi har oversættere med både svensk, norsk og finsk som modersmål, så du skal ikke bruge tid på at finde flere oversættere.

•  Korrekte fagudtryk: Vi har god erfaring med faglige og tekniske tekster, og derfor kan du være sikker på, at dine fagudtryk bliver oversat korrekt.

Hvis I har behov for et andet sprog, så spørg endelig. Vi udvider gerne vores service løbende efter vore kunders behov. Se gerne et udsnit af vores seneste opgaver på LinkedIn, her opdaterer vi jævnligt.

•  Fokus på kvalitet: Vi udfører vores arbejde med største omhu, og sørger for korrekturlæsning før vi sender teksten til dig.

•  Punktlighed: Vi leverer altid til aftalt tid. Og du kan være sikker på at få en oversættelse, der kan tages i brug med det samme, hvilket sparer dig for en masse tid og unødvendig ærgrelse.

•  Tilfredshedsgaranti: Vi samler kun på tilfredse kunder, så derfor: Hvis du har spørgsmål bagefter, vender vi hurtigt tilbage.


Vil du gerne få en pris på en oversættelse?

Kontakt os direkte på telefon +45 30 25 14 16 eller scandinavianoffice@gmail.com.