Velkommen til Scandinavian Office Solutions!

Vi har kontor i Helsingør, men da de fleste opgaver kan aftales via mail eller telefon, så kan du betragte os som landsdækkende. Scandinavian Office Solutions har fokus på Skandinavien, og vores mål er at hjælpe virksomheder, der ser Skandinavien som deres marked.


Hvad kan du bruge os til?

Du kan med fordel bruge Scandinavian Office Solutions som din eksterne marketingmedarbejder eller oversættelsesbureau, og du kan sende os alle opgaver, som du ellers ville lægge på skrivebordet hos en intern medarbejder.

Scandinavian Office Solutions er et godt alternativ til store og dyre bureauer. Enkle og økonomiske løsninger har været en grundlæggende del af vores koncept helt fra starten i 2011, og vi kan derfor tilbyde meget attraktive priser, hvor selv den mindre virksomhed kan være med.

De fleste af vores kunder arbejder indenfor industrien/tekniske brancher, og vi har derfor rødderne solidt plantet i den tekniske verden. Det kommer dig til gode når du skal have skrevet produktnyheder, have oversat dit materiale, eller finde det rette media til dine annoncer. Men vi arbejder selvfølgelig også med andre brancher, og vi har god erfaring med alt fra eksempelvis konsulentvirksomheder og rekruttering til gummimåtter og hundemad.

Når det gælder oversættelse kan vi tilbyde modersmålsoversættelse til og fra dansk, svensk, norsk, finsk, engelsk, tysk, fransk, polsk og tjekkisk.


Skal vi også være din marketing partner?

Nedenfor kan du se nogle af vores gode kunder, og du kan også se et udsnit af vores opgaver på siden Referencer.

referencer

Kontakt os!

Christin Nilsson, Indehaver


Scandinavian Office Solutions

Ørebakken 30

DK-3000 Helsingør

CVR: 26548799

Tlf.: +45 3025 1416

E-mail: scandinavianoffice@gmail.com